#29 BYLYD om psykogeografi

Hvis vi vil have byer, som fremmer tillidsfulde møder med mennesker, skal vi være omhyggelige med, hvordan vi tilrettelægger byrum. Psykogeografien er et hurtigt voksende forskningsfelt, og i denne udgave af BYLYD tager Niels Bjørn til Canada for at opsøg to af feltets fremmeste ambassadører...Lyt og læs!  


#28 BYLYD on Water - Københavns Havn

Et excelark med kedeligt boligbyggeri og fejlslagne kontordomiciler, eller verdens "most liveable city"? I forbindelse med dokumentarfilmfestivalen CPH:Dox har BYLYD lavet et tema om Københavns Havns udvikling, afviklet som kanalrundfart. Tag med en tur gennem havnens udviklingshistorie og tag del i diskussionen. Læs og lyt!

 


Find os i din favorit-app!

Du har sikkert din egen favorit-app til podcasts. På BYLYD bruger vi både iTunes og Pocket Casts. Søg på 'Bylyd'. Tak fordi, du lytter med!


#27 Om arkitekturens psykologi

Niels Bjørn besøger psykologen Ingrid Gehl, som i '70erne skrev bestselleren "Bomiljø" om nødvendigheden af at tænke på menneskers behov i arkitekturen. Siden er bogen blevet glemt, men den har sat et mærkbart aftryk på ægtemanden Jan Gehls arbejde og dermed på dansk arkitekturhistorie som sådan. I udsendelsen kommer du også til Toronto i et interview med psykolog og professor Colin Ellard. Læs og lyt!

 


Få det samlede overblik

Vi har lavet en side med et overblik over alle BYLYD-podcasts. Vi udkommer cirka hver 14. dag.
Få overblikket her: Se her!