TOBIAS MOE

Tobias er vært og redaktør på BYLYD. Journalist af uddannelse med en fortid som nyhedsvært på P4 København og udfarende pressemedarbejder for Folkekirkens Nødhjælp. Tobias har i mange år beskæftiget sig med kritisk formidling af arkitektur og byudvikling. Blandt andet som selvstændig blogger, som konsulent i Akademisk Arkitektforening, skribent for fagbladet Arkitekten, tekstforfatter på Dansk Arkitektur Center og ByplanNyt.  

Tobias er desuden medstifter af og tidligere redaktør for By&Rum-sektionen på netavisen Netudgaven.


NIELS BJØRN

Niels Bjørn er urbanist med en ph.d. fra Københavns Universitet i urban kompleksitet. Han har arbejdet som selvstændig byudvikler med rådgivning af bl.a. kommuner og boligorganisationer, og i ansættelser hos bl.a. Akademisk Arkitektforening, Signal Arkitekter, Hausenberg og Københavns Kommune. I 2008 redigerede Niels Bjørn antologien "Arkitektur der forandrer" for Akademisk Arkitektforening, og har for Københavns Kommune i samarbejde med Arkitektforeningen gennemført et af de første evidensprojekter inden for byudvikling i Danmark, "Evidens for sociale effekter af fysiske indsatser i udsatte områder", afsluttet i 2014.

Niels Bjørn er en ivrig debattør, som ofte har optrådt i radioudsendelser og artikler om byens udvikling. Han er medforfatter på flere bøger om arkitektur og byudvikling og skriver blogindlæg på Arkitektens Forlags site www.arkfo.dk. Desuden var han med til at udforme Danmarks og Grønlands bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig i 2012.

Ved siden af værtsrollen i BYLYD er Niels Bjørn formand for Tænketanken URBAN.