#38 BYLYD Springet II: Vadehavscentret

  • om arkitekt Dorte Mandrups kreative proces

I den anden podcast af to om arkitekt Dorte Mandrups kreative proces og metode hører vi om hendes proces med at nå frem til formsprog og materialer til Vadehavscentret syd for Ribe. Dorte Mandrup bruger lang tid på analyser og på at forstå landskabet, inden hun med sit team kaster sig over afprøvninger af ideer. Når den kreative proces begynder at tage form, taler hun om, at projektet springer i hende. Læs og lyt!  

Isfjordscenter_Eksteri%C3%B8r_03_Image+By+Mir.jpg

#37 BYLYD Springet I:Isfjordscentret

Arkitekt Dorte Mandrup har det seneste årti opnået stor anerkendelse for sine bygninger, der ofte er radikale i deres formsprog og materialevalg. I to BYLYD-udsendelser kommer vi tæt på Dorte Mandrup og hendes kreative udviklings- og skabelsesproces. I den første udsendelse handler det om Isfjordscentret, som opføres ved Ilulissat isfjord. Læs og lyt!


Find os i din favorit-app!

Du har sikkert din egen favorit-app til podcasts. På BYLYD bruger vi både iTunes, Soundcloud, Podbean og Pocket Casts. Søg på 'Bylyd'. Tak fordi, du lytter med!


jacob-1976-01.jpg

#36 BYLYD Jacobs slum - bonus

Syvende og sidste afsnit af JACOBS SLUM er et bonusafsnit, hvor vi interviewer den danske fotograf Jacob Holdt om hans slægtskab med Jacob A. Riis. Tilrettelægger af serien Jacobs slum, Kasper Jacek, udfolder perspektiver på serien og afslutter de private Jacob Riis-historier om præsident Roosevelt og om hustruen Elisabeth.  Læs og lyt her!  


Overblik

Alle BYLYD-udsendelser i et langt rul.

Se og lyt her!